Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 tumpang tanye

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: tumpang tanye   Mon Nov 04, 2013 2:35 am

orca_paus wrote:
tgk iklan dlm mudah arini..hiback aro dijual rm180..xtau le ada min order atau x..area perak n k.l ada..hmmm What a Face
Harga semasa HB mmg area tu skrg...awal tahun dlu masa ikan kurang ada naik sampai rm250 sekor tapi skrg main sekitar rm150 - rm200 je...
Back to top Go down
View user profile
anak Johor



Posts : 12
Join date : 04/11/2013
Age : 58
Location : Johor Bahru

PostSubject: Re: tumpang tanye   Mon Nov 04, 2013 3:00 am

di mana boleh dapat harga tu ??
Aro saya baru mati, tension tengok tank kosong.
Klu betul saya nak 2 ekor.
Online sale ni kureng sikit lah ...
mesti tengok bayar & bawak balik!!
Back to top Go down
View user profile
anak Johor



Posts : 12
Join date : 04/11/2013
Age : 58
Location : Johor Bahru

PostSubject: Re: tumpang tanye   Mon Nov 04, 2013 3:26 am

Bro kyo82,
klu ada stok bagitau lah...
saya pun mcm nak ..1.5 tu
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: tumpang tanye   Mon Nov 04, 2013 5:49 am

Dtg bukit merah byk farm blh survey...Insya Allah blh dapat harga yg baik...sy kenal ramai owner farm jadi saya tak boleh bersikap bias dgn sapa2 jadi blh pilih mana yg nak ikut je...cuma dlm senarai saya ada beberapa farm yg sgt blh dipercayai dgn kualiti...soal harga pihak farm ok je blh bincang
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: tumpang tanye   Mon Nov 04, 2013 7:48 am

Cool  pergh... ini dah cukup baik... hehe, cantik gak 1.5 ni nak buat com kan? harga pun murah jer..
Back to top Go down
View user profile
azizklg



Posts : 410
Join date : 30/10/2013
Age : 30
Location : Kluang

PostSubject: Re: tumpang tanye   Mon Nov 04, 2013 8:06 am

leh kirim ikut pos x? huhu..nnt kasi la upah skit Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: tumpang tanye   Mon Nov 04, 2013 9:23 am

azizklg wrote:
leh kirim ikut pos x? huhu..nnt kasi la upah skit Very Happy 
Byk org dlm forum ni dok ulang alik amik stok kt BM...pesan pada drg je bro...byr upah pada drg...saya ni peminat setia je...nk buat keje lbh xda ms...kot ada kwn2 farm ada stok nk jual sy tlg iklankn je...
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: tumpang tanye   Tue Nov 05, 2013 1:11 am

ye bro, ade kwn2 lam forum ni kalau ade pg bm, dorg akan post kat cni... rajin2 lh bukak forum, hehe Razz 
Back to top Go down
View user profile
anak Johor



Posts : 12
Join date : 04/11/2013
Age : 58
Location : Johor Bahru

PostSubject: Re: tumpang tanye   Tue Nov 05, 2013 10:41 pm

kyo82 wrote:
Dtg bukit merah byk farm blh survey...Insya Allah blh dapat harga yg baik...sy kenal ramai owner farm jadi saya tak boleh bersikap bias dgn sapa2 jadi blh pilih mana yg nak ikut je...cuma dlm senarai saya ada beberapa farm yg sgt blh dipercayai dgn kualiti...soal harga pihak farm ok je blh bincang

Saya pernah gi BM dengan angan2 nak bawa balik seko/2, tapi tak tahu mana nak tuju, akhir nya balik lopong je.... kat ladang boleh walk in je ke ?? semua nampak mcm high security area je. Saya ada jemputan kawin bulan 12 kat utara, boleh lah singah BM cari ARO, tolong beri panduan sikit.
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: tumpang tanye   Tue Nov 05, 2013 11:29 pm

try pm bro kyo... dier byk lobang aro ni, hehe Laughing 
Back to top Go down
View user profile
azizklg



Posts : 410
Join date : 30/10/2013
Age : 30
Location : Kluang

PostSubject: Re: tumpang tanye   Wed Nov 06, 2013 8:02 am

kirim 2 ekor..huhu..bru ade 6 ekor kt aqua nie..tp tgh asing kan 3/3..bru2 nak bekenalan dlm tu
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: tumpang tanye   Wed Nov 06, 2013 4:20 pm

3/3? tak gaduh ker bro?
Back to top Go down
View user profile
azizklg



Posts : 410
Join date : 30/10/2013
Age : 30
Location : Kluang

PostSubject: Re: tumpang tanye   Thu Nov 07, 2013 2:00 am

Biase la gado tu..cume klau nak kurangkan..kne kasi ruang sempit pastu train mkn pallet..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tumpang tanye   Today at 4:53 am

Back to top Go down
 
tumpang tanye
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: