Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Green Arowana

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Az_One



Posts : 6
Join date : 26/04/2011
Age : 28
Location : Teluk Intan, Perak

PostSubject: Green Arowana    Tue Apr 26, 2011 7:09 am

(Otai2 n Shbat2 sila cmmnt)
[img] [/img]


Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Green Arowana    Tue Apr 26, 2011 7:42 pm

Az_One wrote:
(Otai2 n Shbat2 sila cmmnt)
[img] [/img]




susah le nak komen..bro kyo try komen
Back to top Go down
View user profile
Az_One



Posts : 6
Join date : 26/04/2011
Age : 28
Location : Teluk Intan, Perak

PostSubject: Re: Green Arowana    Tue Apr 26, 2011 10:49 pm

apsl erk bro miang ssh benor nk cmmnt yer..??lawa sgt ker...huu~
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Green Arowana    Wed Apr 27, 2011 12:08 am

Az_One wrote:
apsl erk bro miang ssh benor nk cmmnt yer..??lawa sgt ker...huu~

bro kyo otai MG...(malaysia green)...aku agak kurang sikit..he3...tggu jwpan bro kyo...dia sbk ari nie...ngajar anak muridnya main ragbi...tggu skt lagi komen dia ek....
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Green Arowana    Wed Apr 27, 2011 2:58 am

miang wrote:
Az_One wrote:
apsl erk bro miang ssh benor nk cmmnt yer..??lawa sgt ker...huu~

bro kyo otai MG...(malaysia green)...aku agak kurang sikit..he3...tggu jwpan bro kyo...dia sbk ari nie...ngajar anak muridnya main ragbi...tggu skt lagi komen dia ek....

Hehehe...ko cam tau je aku ni sibuk arini...Tapi ragbi dah habis tadi train budak catur daerah pulak...
Anyway bro Az_One,aro ko nampak sihat dan menarik je dalam gambo tu...Apa yg aku nak komen just pasni dah lepas lesen bela aro jenis green ni blhla upgrade ikan tu the real MG not Malaysian Green...Jenis green,banjar red,silver n mutiara sesuai utk amik pengalaman tapi utk keasyikkan dan kegilaan main aro ni semestinya pada MG...Pasal harga biasala semua kwn2 kat sini amik masa utk kumpul duit...Yg ptg ko baca habis thread kat sini then mula mencari MG yg terbaik...Dah byk ktrg bahaskan dan bincangkan pasal kualiti khususnya MG sebab nilainya terlalu tgi..Anyway welcome to the club....
Back to top Go down
View user profile
Az_One



Posts : 6
Join date : 26/04/2011
Age : 28
Location : Teluk Intan, Perak

PostSubject: Re: Green Arowana    Wed Apr 27, 2011 7:52 am

kyo82 wrote:
miang wrote:
Az_One wrote:
apsl erk bro miang ssh benor nk cmmnt yer..??lawa sgt ker...huu~

bro kyo otai MG...(malaysia green)...aku agak kurang sikit..he3...tggu jwpan bro kyo...dia sbk ari nie...ngajar anak muridnya main ragbi...tggu skt lagi komen dia ek....

Hehehe...ko cam tau je aku ni sibuk arini...Tapi ragbi dah habis tadi train budak catur daerah pulak...
Anyway bro Az_One,aro ko nampak sihat dan menarik je dalam gambo tu...Apa yg aku nak komen just pasni dah lepas lesen bela aro jenis green ni blhla upgrade ikan tu the real MG not Malaysian Green...Jenis green,banjar red,silver n mutiara sesuai utk amik pengalaman tapi utk keasyikkan dan kegilaan main aro ni semestinya pada MG...Pasal harga biasala semua kwn2 kat sini amik masa utk kumpul duit...Yg ptg ko baca habis thread kat sini then mula mencari MG yg terbaik...Dah byk ktrg bahaskan dan bincangkan pasal kualiti khususnya MG sebab nilainya terlalu tgi..Anyway welcome to the club....
anyway tq bro miang n kyo ats commnt yg d'bri... niat d'hati mmg nk kn Malaysian Gold 2, tp 2 la modal 2 yg x mngizin kn...
sye ingt nk cube tmbh kn koleksi n nk try bela HB plak...agk2 la kn, brpe erk modal nk beli HB seekor kt farm bro Admin kte nie..??
Back to top Go down
View user profile
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Green Arowana    Wed Apr 27, 2011 6:56 pm

[quote="kyo82"]
miang wrote:
Az_One wrote:
apsl erk bro miang ssh benor nk cmmnt yer..??lawa sgt ker...huu~

bro kyo otai MG...(malaysia green)...aku agak kurang sikit..he3...tggu jwpan bro kyo...dia sbk ari nie...ngajar anak muridnya main ragbi...tggu skt lagi komen dia ek....

Hehehe...ko cam tau je aku ni sibuk arini...Tapi ragbi dah habis tadi train budak catur daerah pulak...
Anyway bro Az_One,aro ko nampak sihat dan menarik je dalam gambo tu...Apa yg aku nak komen just pasni dah lepas lesen bela aro jenis green ni blhla upgrade ikan tu the real MG not Malaysian Green...Jenis green,banjar red,silver n mutiara sesuai utk amik pengalaman tapi utk keasyikkan dan kegilaan main aro ni semestinya pada MG...Pasal harga biasala semua kwn2 kat sini amik masa utk kumpul duit...Yg ptg ko baca habis thread kat sini then mula mencari MG yg terbaik...Dah byk ktrg bahaskan dan bincangkan pasal kualiti khususnya MG sebab nilainya terlalu tgi..Anyway welcome to the club....[/quote)

aku ada pasang satelit la kat sana...semua aku leh nampak he3....
Back to top Go down
View user profile
NADEEN



Posts : 177
Join date : 24/04/2011
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Green Arowana    Wed Apr 27, 2011 10:41 pm

hai az-one...fuhhh nama cam artis...
muka pun cam artis...ikan je blom tahap artis..hehehe..ok2 gurau k...huhu

nk HB??aku rsa price skrg ni lebih kurang 500-700 la...tgk quality la...
ni nk besar mne??nk anak ke induk??ke nk sekolam???hehehe
senang ko g je bukit merah tu...
nasihat aku...bawak duit dlm lingkungan yg aku bg tau tu je...
jgn bwk lebih...kang x jd ko nk amek HB kang...huhu
Back to top Go down
View user profile http://bumiemasaquaculture.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Green Arowana    Today at 4:01 am

Back to top Go down
 
Green Arowana
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: