Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sat Oct 05, 2013 6:47 am

nak beli highback utk kolam baru. hanya yang 3 tahun ke atas.
nak trade dgn crossback atau jual terus pun bole.

whatapp kalo ada yg nak jual. tq.

016-6960886
Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sat Oct 05, 2013 7:28 am

waaahhh...kencang bro....
cayalah...rasa mcm ada membe dlm ni yg nk jual aritu...
nick kama aro kot...cuba check blik kat tread...
Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sat Oct 05, 2013 7:35 am

Back to top Go down
View user profile
abahamru



Posts : 39
Join date : 05/03/2013
Age : 32
Location : durian tunggal, melaka

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sun Oct 06, 2013 5:49 am

RTG ada la..hibeck xde..hehehe
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sun Oct 06, 2013 8:41 pm

cheers  cari brooo, cari... jgn jemu mencari, semoga berjaya....
Back to top Go down
View user profile
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Mon Oct 07, 2013 7:50 am

tq pada yang offer. nak yang dari kl/selangor. yang dari bukit merah susah sikit nak view but akan pergi tengokkan kalau ada masa.

masih lagi mencari area kl/selangor . hb or rtg pun sapu.
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin


Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Mon Oct 07, 2013 10:07 pm

Projek besar ni...bukak farm ke bro?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Today at 1:10 am

Back to top Go down
 
Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: