Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sat Oct 05, 2013 6:47 am

nak beli highback utk kolam baru. hanya yang 3 tahun ke atas.
nak trade dgn crossback atau jual terus pun bole.

whatapp kalo ada yg nak jual. tq.

016-6960886
Back to top Go down
View user profile
tomkk

avatar

Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sat Oct 05, 2013 7:28 am

waaahhh...kencang bro....
cayalah...rasa mcm ada membe dlm ni yg nk jual aritu...
nick kama aro kot...cuba check blik kat tread...
Back to top Go down
View user profile
tomkk

avatar

Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sat Oct 05, 2013 7:35 am

Back to top Go down
View user profile
abahamru

avatar

Posts : 39
Join date : 05/03/2013
Age : 33
Location : durian tunggal, melaka

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sun Oct 06, 2013 5:49 am

RTG ada la..hibeck xde..hehehe
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^

avatar

Posts : 2190
Join date : 16/08/2013
Age : 75
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Sun Oct 06, 2013 8:41 pm

cheers  cari brooo, cari... jgn jemu mencari, semoga berjaya....
Back to top Go down
View user profile
icecube



Posts : 95
Join date : 18/04/2012

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Mon Oct 07, 2013 7:50 am

tq pada yang offer. nak yang dari kl/selangor. yang dari bukit merah susah sikit nak view but akan pergi tengokkan kalau ada masa.

masih lagi mencari area kl/selangor . hb or rtg pun sapu.
Back to top Go down
View user profile
kyo82
Admin
avatar

Posts : 812
Join date : 09/07/2010

PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   Mon Oct 07, 2013 10:07 pm

Projek besar ni...bukak farm ke bro?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.   

Back to top Go down
 
Mencari highback 3 tahun ke atas. 100 ekor atau berapa ekor yang ada.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: