Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Golden Head

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
miang
Admin


Posts : 1150
Join date : 11/12/2010

PostSubject: Re: Golden Head   Sun Apr 24, 2011 10:00 pm

Admin wrote:
tikam blakang bahaya tu hehe Very Happy


kena tgk gak part mana yg nak kena tikam tu...
Back to top Go down
View user profile
sham/kb



Posts : 102
Join date : 19/03/2011
Age : 38
Location : kota bharu,kelantan

PostSubject: Re: Golden Head   Mon Apr 25, 2011 9:53 pm

cheers cheers
setuju..setuju...bro ckp tu..nasihat yang amat berguna...kepada yg memilih hobi bela aro..
dari..geng...aro KB...heheh
Back to top Go down
View user profile
faiz



Posts : 28
Join date : 15/07/2011
Age : 30
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Golden Head   Sat Jul 23, 2011 9:48 am

salam to all..

Btui gak pasal gh ni jangan nak main redah je kalau tak cukup ilmu
aku sendiri pernah kene skali...masa beli crosback golden head
bila dah bela dekat 4 bulan ...masih ragu dan nak sedap kan hati
tetibe datang sorang hamba ni berbangsa cina...
Pastu dah belek punya belek sah itu hanya seekor yt atau banjar red

so kepada sesiapa nak main gh tu pi sekolah sulu dia punya coleteral gold lining
aku pun bukan pandai sgt... Tapi cek dah terkenna skali tu yang tau tu
nasib boleh tukaq tidak naya... N bukan salah tokey gak ikan tu kolam lain punya..

Kalau masa kecik dia sapu abis belakang lain mcm jer haaa kena berhati hati...ekor pun kuning bersih mcm yt..
Makesure coulor ekor sama mcm mg ,sisik ring ada kalau flat semacam jgn beli oooo
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Golden Head   Today at 8:03 am

Back to top Go down
 
Golden Head
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: