Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
croc101



Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Tue Aug 13, 2013 5:46 am




comel tak Wink 
Back to top Go down
View user profile
croc101



Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Tue Aug 13, 2013 5:49 am

 " />
Back to top Go down
View user profile
kodok



Posts : 1273
Join date : 08/07/2012
Age : 36
Location : Bandar Kinrara

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Tue Aug 13, 2013 8:41 pm

comel...comel...
Back to top Go down
View user profile http://aro-culture.blogspot.com/
sham_aro



Posts : 15
Join date : 31/07/2013

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Wed Aug 14, 2013 12:05 am

cantik ikan bro..Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
zaltaiho



Posts : 53
Join date : 30/01/2013
Location : Kuala Ketil Kedah

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Wed Aug 14, 2013 5:46 am

Nampak mcm ada serius plj
Back to top Go down
View user profile
croc101



Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Wed Aug 14, 2013 10:26 am

zaltaiho wrote:
Nampak mcm ada serius plj
Assalamualikum...err nak tanya PLJ tue apa maaf la say newbie
Back to top Go down
View user profile
croc101



Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Wed Aug 14, 2013 10:39 am

yang nie lak baru amik kat arin siang tadi ...super red size 2 kaki lebih usia dah 3 tahun ....cuma trak sempat nak letak kat tank 5 kaki so dia duduk dulu dalam tank 3 kaki untuk satu hari



Back to top Go down
View user profile
croc101



Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Wed Aug 14, 2013 10:58 am

yang nie pun jenis ekor kembang
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Mon Aug 19, 2013 11:02 am

comel tu comel sgt dah. sorri soklan budak baru blaja, nape pgil MGBB? xda nampak BB pon, mcm jongkong
emas adalah yg aro 1st pict tu.
Back to top Go down
View user profile
croc101



Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Mon Aug 19, 2013 2:12 pm

entah ler dah masa amik depa kata mgbb maybe lampu tue kot hehehehe aku pun newbie gak
Back to top Go down
View user profile
croc101



Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Fri Jul 03, 2015 1:38 pm

croc101 wrote:



comel tak Wink 


nak jual ngan tank 4 kali sekali berapa berani angkat
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Wed Jul 29, 2015 11:59 am

aku tak Nampak gambo la bro scratch
Back to top Go down
View user profile
MFF



Posts : 48
Join date : 16/03/2015

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Thu Jul 30, 2015 1:18 am

Assalamualaikum,

Mula2 katanya private video. Lepas try lagi katanya kena sign in.
Sign in kat mane? Sorry la, tak pandai pasei computer2 ni. scratch
Back to top Go down
View user profile
^MoloT0V*Lan^



Posts : 2189
Join date : 16/08/2013
Age : 74
Location : BINTULU, SARAWAK

PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Sat Aug 01, 2015 8:02 am

MFF wrote:
Assalamualaikum,

Mula2 katanya private video. Lepas try lagi katanya kena sign in.
Sign in kat mane? Sorry la, tak pandai pasei computer2 ni. scratch  

haha, aku pun tak tahu bro,,, Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah   Today at 7:20 am

Back to top Go down
 
new aro mgbb baru curi dari arinn di bukit merah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: