Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 apa lampu yang sesuai untu aro blue base

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
croc101

avatar

Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Tue Jul 23, 2013 11:03 am



lampu apoa yg sesuai sebenarnya
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Wed Jul 24, 2013 6:11 am

lampu putih
Back to top Go down
View user profile
pppieee

avatar

Posts : 363
Join date : 09/12/2012
Age : 32

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Wed Jul 24, 2013 9:38 am

vote for kintons T5 HO platinum white!

geng hebat ni buat video..leh blajar ni..hehe
Back to top Go down
View user profile
croc101

avatar

Posts : 28
Join date : 15/07/2013
Age : 41
Location : Damansara Damai

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Thu Jul 25, 2013 8:29 am

pppieee wrote:
vote for kintons T5 HO platinum white!

geng hebat ni buat video..leh blajar ni..hehe

mana ada hebat anak aku yg uploade hahahah
Back to top Go down
View user profile
AnakSarawak

avatar

Posts : 70
Join date : 24/02/2013

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Thu Jul 25, 2013 5:52 pm

Lampu original matahari
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Fri Jul 26, 2013 1:56 am

saya bru nak blaja bela bluebase, nak tanye background utk naikan kaler biru die elok pakai hitam ke biru?
lg satu, klo tank 4ft, cukup x dgn lampu t4? (lampu free gift dr lfs)
Back to top Go down
View user profile
aro2011

avatar

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Sat Jul 27, 2013 7:59 pm

kurt2812 wrote:
saya bru nak blaja bela bluebase, nak tanye background utk naikan kaler biru die elok pakai hitam ke biru?
lg satu, klo tank 4ft, cukup x dgn lampu t4? (lampu free gift dr lfs)

nak guna lampu utk display ke utk tanning ni? T4 cm tak terang sgt..
ikan nampak malap ckit rasenye...(sila tegur aku kalo silap-masih blaja)
Back to top Go down
View user profile
kurt2812



Posts : 132
Join date : 25/07/2013

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Sun Jul 28, 2013 1:17 am

display pon ye, tanning pon yea, tanning sbb ikan saya ada hilang sisik 1, so sisik baru dah tumbuh n nak bg shine die naik je.beli aqua dpt free lampu T4 kat top cover die. kira nya sy perlukan lampu utk tanning,
Back to top Go down
View user profile
aro2011

avatar

Posts : 794
Join date : 18/03/2011
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   Sun Jul 28, 2013 2:08 am

kurt2812 wrote:
display pon ye, tanning pon yea, tanning sbb ikan saya ada hilang sisik 1, so sisik baru dah tumbuh n nak bg shine die naik je.beli aqua dpt free lampu T4 kat top cover die. kira nya sy perlukan lampu utk tanning,

T5..Ho...untuk tanning le...kalo display cm terang sgt Ho ni..tp tu atas mata akule..kin bro lain skit perspektif..ada stengah org suka guna Ho ni je sbg display...atas masing2 gakle..yg ptg tuan punya suka.heheh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa lampu yang sesuai untu aro blue base   

Back to top Go down
 
apa lampu yang sesuai untu aro blue base
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: My Arowana dan My Aquarium-
Jump to: