Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WTS> 1 pair breeding discus

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: WTS> 1 pair breeding discus   Fri May 31, 2013 2:30 am


credit: http://life-sea.blogspot.com/2013/04/discus-fish.html

pinjam pix orang.. tapi sama je la satu pair banyak kali bertelur tapi tak jadi sebab environment tak btul.. tolak sekali dgn 2 kaki tank plastic kosong.. harga bukak RM300.. nak nego banyak pun takpe tapi asal kan gtau harga berapa nak..

0163352109.. first booking first serve
Back to top Go down
View user profile
ikan_akeem



Posts : 867
Join date : 28/09/2010

PostSubject: Re: WTS> 1 pair breeding discus   Fri May 31, 2013 4:08 am

pergh..bro zerol layan discuss..cayalah.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: WTS> 1 pair breeding discus   Fri May 31, 2013 12:29 pm

kalau ada byk pair leh swap ngan aro HB (MG tak jadi) aku umur 2.5 tahun kalau minat leh PM..pigeon je tu boss. Very Happy

Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> 1 pair breeding discus   Sun Jun 02, 2013 8:04 pm

masalahnyer ada satu pair je haha..
Back to top Go down
View user profile
Jai



Posts : 58
Join date : 12/10/2009

PostSubject: Re: WTS> 1 pair breeding discus   Mon Jun 03, 2013 4:41 am

no hal bro..aku memang nak quit main aro tak larat nak jaga dah discus pun dah 4 tank. Discus ni aku suka pasal tak payah 'live food' senang sikit. Kasi blend jantung lembu pun dia makan haha.
Idak pun kalau kau nak clear tank bwk je lah sini. aku mau je as long takde sakit. takut berjangkit abis lak satu tank.
HB aku ni kau nak ambik dulu pun xpe.. cantik ekor mengipas. aku sayang tapi kesibukan melampau la pulak.
Kol lah kalau minat 019-9910142 area Puncak Perdana je..
Back to top Go down
View user profile
zerol86



Posts : 1384
Join date : 01/05/2012

PostSubject: Re: WTS> 1 pair breeding discus   Mon Jun 03, 2013 8:11 pm

nak swap pun boleh je.. area mana tu .. aku tak familiar
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WTS> 1 pair breeding discus   Today at 10:41 am

Back to top Go down
 
WTS> 1 pair breeding discus
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: