Perbincangan mengenai arowana dan sistem pawah kolam arowana
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
syaiful28



Posts : 38
Join date : 12/05/2013

PostSubject: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Mon May 27, 2013 10:32 am

Salam bro bro Az
saya ada 2 jenis ikan untuk dijual
1: Golden Crossback
saiz 19 inci
sihat waalfiat
kaler dan body cantik

2: 24k Golden Crossback
saiz 13 inci
sihat waalfiat
kaler dan body pun cantik
gambar akan di email kepada sesiapa yg berminat
sila sms email bro
sebab pic tak dpt nak.upload
rm 1500 setiap satu, angkat dua rm 2800
nego till letgo
boleh tengok ikan dulu
boleh swap ngan red aro
lokasi Jalan Ipoh kl
no tepon 0176641461
thanks

Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Mon May 27, 2013 5:41 pm

Back to top Go down
View user profile
syaiful28



Posts : 38
Join date : 12/05/2013

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Tue May 28, 2013 9:16 am

http://img96.imageshack.us/img96/2006/img20130425125021.jpg

tq bro, jasamu tetapku kenang ekekeke
Back to top Go down
View user profile
syaiful28



Posts : 38
Join date : 12/05/2013

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Tue May 28, 2013 9:21 am

ni crossback punya pic

http://img96.imageshack.us/img96/2006/img20130425125021.jpg

http://img96.imageshack.us/img96/2006/img20130425125021.jpg
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Tue May 28, 2013 3:03 pm

Back to top Go down
View user profile
tomkk



Posts : 334
Join date : 16/10/2012
Location : kuala kangsar

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Tue May 28, 2013 10:47 pm

mak aiiih...gambar sama besar ngan ikan...19inci...hehehhe
gurau je bro...
Back to top Go down
View user profile
syaiful28



Posts : 38
Join date : 12/05/2013

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Wed May 29, 2013 8:33 am

thanks alot bro wanotz, tula tomkk, tak pasan plak mase amek pic mqin amek jer ekekekeke
Back to top Go down
View user profile
wanotz



Posts : 944
Join date : 25/09/2011

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Wed May 29, 2013 5:43 pm

kehkeh... kot2x pic x muat skrin.. boleh lah tekan ctrl + scroll kebawah[mouse] insyallah gamabar mengecail.. kehkeh...
Back to top Go down
View user profile
syaiful28



Posts : 38
Join date : 12/05/2013

PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Thu May 30, 2013 5:27 am

hehehe, tu la pasal, gold crossback dh jual, tinggal 24k jer, thanls kat bro bro yg support
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual   Today at 4:57 am

Back to top Go down
 
Golden crossback 19inci dan 24k golden crossback 13inci swap red aro atau jual
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Arowana Shopzone :: Perbincangan mengenai ikan arowana :: Jual Beli ikan arowana-
Jump to: